Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Patcar Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Microfon spion GSM
200 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se introduce in dispozitiv o cartela SIM GSM, dupa care puteti apela numarul de telefon, iar acesta va raspunde automat.

Microfonul spion fiind foarte sensibil, va permite sa ascultati toate sunetele sau conversatiile ce au loc pe o suprafata de aproximativ de 8m patrati.

Dispozitivul este prevazut cu un acumulator intern ce se poate reincarca precum un telefon mobil (la 220V sau port USB).

La detectia a unor sunete sau a unei voci dispozitivul va apeleaza, si va permite sa ascultati. Acest dispozitiv face parte din categoria noua de microfoane gsm spion de calitate superioara. Acum cu un microfon mult mai sensibil. Poate fi folosit ca si SISTEM DE ALARMA!!!

Se instaleaza intr-o locuinta si cand detecteaza zgomot va apeleaza pe telefonul dumneavoastra.

Este un dispozitiv de dimensiuni mici, usor de camuflat, usor de utilizat. Dedicat monitorizarii audio.

Se monteaza in dispozitiv o cartela GSM (Vodafone, Orange, Cosmote). Puteti apela de la orice telefon mobil sau fix dispozitivul, (functia A)si acesta raspunde automat si preia sunetele din incaperea in care este instalat.

Acest model are si functia CALL BACK-VOICE ACTIVATION (functia B), adica va suna pe un numar prestabilit cand va detecta zgomot. Nu are sonerie sau speaker.
Din Gura in Gura